Over Offspex

Wij zijn OFFSPEX. Wij streven naar transparantie. Transparantie in de manier waarop afwijkende foodgrondstoffen in de feedindustrie belanden.

Door een directe verbinding te vormen tussen de food- en de feedindustrie, zorgen we voor meer transparantie op het gebied van product origine, prijs en eindbestemming. Op deze manier zorgen wij voor een betere kwaliteit.

Het is onze passie om de belangen van zowel de food- als de feedindustrie optimaal te bedienen.

Het ontstaan

Vaak is het onduidelijk waar afwijkende producten uit de foodindustrie terechtkomen, via welke schakels dit verloopt en of het product in de tussentijd bewerkt is. Hierdoor ontstaat angst op imagoschade bij de leverancier, de producent uit de foodindustrie. 

De eisen in de feedindustrie worden steeds strenger, mede gevoed door de schandalen van de afgelopen jaren, waardoor de feedproducent steeds kritischer wordt bij de aankoop van grondstoffen. Een duidelijke inzage in kwaliteit en herkomst is voor hen een belangrijke informatiebron. Elke tussenschakel die dat in de weg zit, is er daarom één teveel.

Deze ontwikkelingen intrigeerden ons en daarom zijn we gaan zoeken naar een duurzame oplossing. Een transparant en kwaliteitsgestuurd business model. En dat is OFFSPEX geworden.

Producten aanbieden? Schrijf je in als leverancier!

Voordelen

  • Volledige focus op core business
  • Betere opbrengst zonder tussenschakels
  • Product gaat rechtstreeks naar de eindbestemming

Interesse in grondstoffen? Schrijf je in als afnemer!

Voordelen

  • Transparantie in origine van product
  • Scherpe prijs door directe verbinding met leverancier
  • Groot aanbod van producten